Bodrum Yangın : Bodrum'da makilik alanda yangın - Muğla - Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bodrum Yangın : Bodrum'da makilik alanda yangın - Muğla - Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.. Yangına havadan ve karadan müdahale. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Bodrum belediye başkanı ahmet aras ise, bu yaz sezonunda bodrum da aynı bölgede ikinci kez yangın çıktığına dikkat çekerek.

Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını.

Bodrum'da Korkutan Yangın - Muğla
Bodrum'da Korkutan Yangın - Muğla from foto.haberler.com
Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum yangın haber ve haberleri! İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.

Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Bodrum yangın haber ve haberleri! Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi.

Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Bodrum yangın haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi…

Bodrum'da korkutan yangın - Asayiş Haberleri - Karaman ...
Bodrum'da korkutan yangın - Asayiş Haberleri - Karaman ... from www.imaret.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Yangına havadan ve karadan müdahale. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler!

Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Bodrum yalıkavak küdür yarımadası'nda otluk ve makilik alanda akşamüstü saatlerinde yangın bodrum gündem haber 112 acil çağrı merkezi'ne yapılan ihbar üzerine yangın yerine bodrum. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi…

Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü.

Bodrum Çırkan Mahallesinde Yangın - Bodrum Gündem | Bodrum ...
Bodrum Çırkan Mahallesinde Yangın - Bodrum Gündem | Bodrum ... from www.bodrumgundem.com
Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu.

Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook